

Bij het maken van contact zal al geïnventariseerd worden of onze diensten matchen met de zorgvraag van deelnemer. Indien wij samen overeenkomen dat een samenwerking mogelijk is, plannen wij een ontmoeting/intake in.
De ontmoeting vindt normaliter thuis bij de deelnemer of vertegenwoordiger. Dit, omdat het belangrijk is voor ons om de deelnemer in zijn of haar comfort zone te zien. Hier kunnen wij ook zien of er überhaupt een klik is met de begeleider die hem/haar toegewezen wordt. SamenIndividueel Dagbesteding vindt het belangrijk contact te kunnen leggen met de deelnemer omdat wij het samen zullen gaan doen. Indien het niet mogelijk is de ontmoeting thuis plaats te laten vinden, is het ook mogelijk op onze locatie af te spreken.
In deze fase overhandigen wij ook een offerte. Deze offerte is opgemaakt op basis van de informatie die wij hebben opgevraagd tijdens het telefonisch gesprek.
De vertegenwoordiger, ouder en/of verzorgenden van de deelnemer neemt contact op met ons op het moment dat zij ons kiezen als dagbesteding. Vanaf dat moment zullen wij dan alle benodigde stukken voor de pgb-aanmelding versturen en beginnen wij met het opmaken van het zorgplan.
Zodra de pgb-aanmelding ingediend is en beide partijen het contract hebben ondertekend, kunnen wij officieel beginnen met de dagbesteding!
Wij facturen elke maand achteraf of automatisch via een pakket in het PGB portaal van het ZorgKantoor. Elk kwartaal hebben wij evaluatie gesprekken om te peilen of er aanpassingen nodig zijn en natuurlijk hoe het gaat met de deelnemer. Dit doen wij om de kwaliteit van de zorg te waarborgen en te controleren, waardoor optimale zorg gegarandeerd wordt.
Voorwaarden:
- Een pgb portaal
- De financiering voor de dagbesteding vindt plaats door middel van een Persoonsgebonden budget (PGB).
- Een WLZ-indicatie
- De dagactiviteiten bij SamenIndividueel Dagbesteding worden bekostigd door de Wet Langdurige Zorg.